Sportcafés in Breda

    In een stad waar hartelijkheid bovenaan staat, mogen sportcafés niet ontbreken. Of je nu een fanatieke sportliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een gezellige plek om te genieten van een drankje en hapje, Breda heeft het. Wij hebben de hotspots waar je samen kunt komen, kunt juichen en de ultieme sportervaring kunt beleven op een rijtje gezet!

    Old Dutch Sports Bar

    Old Dutch eert de Nederlandse sportgeschiedenis van toen en nu. De Sports Bar op de begane grond heeft vijf tv's waar je elke sport kunt volgen. Als jouw wedstrijd nog niet wordt getoond, vraag het dan aan de bar! De First Floor met skybox biedt uitbreiding met 75 zitplaatsen, perfect voor groepsreserveringen en gezellige borrelmomenten met een uitgebreide borrelkaart en échte Amerikaanse bites.

    St. Janstraat 3a

    Café Lawaaipapegaai

    Vanaf het moment dat je Café Lawaaipapegaai binnenstapt, voel je je er thuis. Met zes TV-schermen, een bar van 17 meter en een radiostation en tafeltennistafel midden in de zaak is Lawaaipapegaai een tikkeltje eigenzinnig. Je hoeft hier geen seconde van je favoriete voetbalteam te missen. Check hun sportkalender voor wat er allemaal op de planning staat.

    Haven 5

    Dok19

    Bij Dok19 zit je helemaal op je plek als je een liefhebber bent van bier en sport. Naast een biercafé, is het namelijk ook een sportcafé. Hier hoef je geen enkele voetbalwedstrijd of Formule 1-race te missen. Op grote schermen kun je samen met mede sportfans genieten van de meest spannende momenten. 

    Haven 19

    't Pool Café

    Of je nu een beginner of ervaren speler bent, bij 't Pool Café heb je de ultieme poolervaring. Mocht je nou niet zo'n fan zijn van poolen of geen zin hebben, kom hier dan eens een potje darten. Je kunt natuurlijk ook gewoon lekker met een drankje  ontspannen aan de bar en genieten van de sfeer. Daarnaast heeft het café ook een aantal televisieschermen hangen waar je sportwedstrijden op kunt kijken.

    Catharinastraat 4

    Café Vulling

    Stap binnen bij Café Vulling, het gezellige bruine café op de Grote Markt. Of je nu een liefhebber bent van wielrennen, Formule 1 of voetbal, hier geniet je live van alle belangrijke sportevenementen. Liever zelf in actie? Dat kan ook! Kom je dart skills oefenen of daag je vrienden uit voor een nostalgisch potje tafelvoetbal.

    Grote Markt 16

    O'Mearas Irish Pub

    O'Mearas is het oudste Ierse café in Breda. Het biedt niet alleen een uitgebreide selectie Ierse bieren en whiskey's, maar ook de mogelijkheid om live sportwedstrijden te bekijken. Van de Eredivisie tot de Engelse/Schotse Premier League en rugby, hier geniet je van heel veel verschillende soorten sportevenementen.

    Reigerstraat 6

    Ned Kelly's Irish Pub & Kitchen

    Bij Ned Kelly's heb je met diverse schermen in de hele pub de mogelijkheid om vanuit elk hoekje je favoriete sport te volgen. Ze kondigen belangrijke wedstrijden en Formule 1-evenementen aan via hun socialemediakanalen. Als je iets wilt zien dat niet wordt vermeld, vraag het dan gerust aan de bar of neem contact met ze op!

    Grote Markt 52

    Bekijk hier nog meer leuke Bredase plekken voor een hapje of drankje