14 december

Grande Opening Betoverend Breda

Bij een spektakel als Betoverend Breda hoort een spectaculaire opening. Dus trommel al je vrienden op en zorg dat je erbij bent op vrijdagavond 14 december. We beginnen al om 18.30 uur, zodat je kinderen ook mee kunnen.

 

Om te beginnen onthult burgemeester Paul Depla, samen met de winnaar van de Betoverende kleurwedstrijd, de elf meter hoge kerstboom op de Grote Markt. Eindelijk zien we de bijzondere boom in zijn volle glorie. En voor de eerste keer vertelt de bewegende boom zijn verhaal. Nou ja, eigenlijk doet Careltje dat. Je weet wel, het oudste jongetje van Breda. Hij woont al honderden jaren onder de Grote Markt maar nu heeft hij zijn intrek genomen in de boom. Hij wil niks missen van Betoverend Breda.

Maan treedt op!
Geen feest zonder muziek. Tijdens de opening van Betoverend Breda kun je genieten van een heerlijk optreden van niemand minder dan zangeres Maan. Verder laat ook ZO! Gospel Choir met een spetterende show van zich horen.
We sluiten de avond af met een kerst-sing-a-long, begeleid door De Nieuwe Veste Bigband. Smeer je stembanden, trek een warme jas aan en kom met je vrienden en familie naar de Grote Markt.
Citymarketing Breda biedt je deze mooie avond aan. We hopen dat je erbij bent om samen, Bredanaars en bezoekers, jong en oud, het magische winterseizoen in te luiden als mooie opmaat naar Betoverend Breda!

Kom je met de fiets?
De gemeente Breda hanteert een streng fietsparkeerbeleid. Verkeerd geparkeerde fietsen worden verwijderd. Dus… parkeer je fiets gratis in een van de bewaakte fietsenstallingen. Alle info vind je op www.breda.nl/fietsenstallingen