Betoverend Breda artikelen

Bij de VVV aan de Willemstraat zijn de volgende Betoverende artikelen te koop:

 

* Muts (€ 10,00), sjaal (€ 10,00) en handschoenen (€ 7,50)
in rood en wit

* Betoverend Blond

Betoverend Blond is een speciaalbier dat alleen tijdens Betoverend Breda wordt verkocht.
Volgens de brouwers is het een “zacht blond bier, hoog in smaak, maar goed doordrinkbaar.” Vanwege het Spaanse verleden van Breda heeft het aroma’s van citrus, mandarijn en sinaasappel en… is er Spaanse likeur in verwerkt.
Betoverend Blond is verkrijgbaar bij allerlei Bredase horecazaken.
Losse flesjes zijn voor € 2,50 te koop bij de VVV aan de Willemstraat.

Betoverend Blond is een initiatief van de Bredase brouwerijen Big Belly Brewing, de Beyerd, Bliksem, St. Joris en Breda. 

* Bierpakket

Kerstcadeautip! Twee flesjes Betoverend Blond, een Breda bierglas, magnetische opener van de Grote toren en twee Betoverende bierviltjes. Prijs: € 15,00.

* Bredase Gezelligheidsbox

Wat is kenmerkend voor Breda? Gezelligheid! Stichting KOP (Kunstenaars Ontmoetings Plaats) maakte de Bredase gezelligheid tastbaar door die te vangen in een product of kunstwerk. KOP werkte daarvoor samen met makers die een band hebben met Breda en een aantal gezellige lokale ondernemers. Er zijn honderd boxen met elk een unieke samenstelling. Prijs: € 17,50.

* Careltje Cake

Heerlijke cake met appel, wortel, mandarijn, speculaaskruiden en noten. Een recept van Ravanello en gemaakt door Patisserie Joep. Prijs: € 1,95
Wil je deze lekkere cake thuis nog eens bakken? Hier vind je het recept.

* Witte chocoladelolly

Voor de snoepers! Een lolly van witte chocolade met het Betoverend Breda logo of het logo van Breda brengt het samen. Prijs: € 1,99.

Loop ook binnen bij de VVV voor allerlei andere Breda-artikelen!